Bellona Yemek Odası Takımları: Konforun ve Şıklığın Mükemmel Buluşması

Yeni yılda da Bellona yemek odası takımları için özel olarak üretimlerine devam eden firmalardan  biridir. Etkileyici seçenekleri müşterileri bekliyor. Beyaz ahşap ağırlıklı, koton kumaşa sahip olan yemek odası takımları için seçiminizi yapabilir ve uygun fiyatlarla tüm ürünleri satın alabilirsiniz.

Bellona Yemek Odası ile Ayrıcalıklı Olmak

Özel olarak üretilen, odanın çok şık görünmesi için hem kullanışlı hem de kaliteli malzemelerle desteklenen mobilyaları takımın yanı sıra tek tek de satın almanız mümkün oluyor. Yemek odası takımı için üretilen yeni modellerde ahşabın yanı sıra direkt olarak ayak bölümlerinde, hem komodinler için hem de sandalye ve masalar için özel tasarımlara yer veriliyor. Eski modellerden çok daha farklı ve seçeneğin arttırılmasını sağlayacak biçimde birbirinden tamamen farklı, açılabilir veya sabit  takımları size en yakın ve web sitesinden gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

6 kişilik modeller bulunduğu gibi, 12 kişiye kadar çıkan ve tek masa bünyesinde yer alınmasını sağlayan modellere de yer veriliyor.

Bellona Yemek Odası Takımları 2020
Bellona Yemek Odası Takımları

Yemek Odası Modelleri

Yemek odası modelleri seçeneklerinin oval, kare veya dikdörtgen yapıya sahip olan seçenekleri arasında seçim yapılarak ayrıcalıklı olmak sizin kararınız. Bu alanda  kurumla iletişime geçebilir, yeni yılın son üretimlerini öğrenebilirsiniz. İndirimli bir şekilde tek renk olarak sandalye ve masayı aynı renge sahip olacak biçimde satın alabilirsiniz. Masanın siyah olduğu, sandalyelerin ve vitrinin beyaz olduğu modeller de bu alanda özel olarak ilgi gösterilen modellerdir.

2020 Bellona Yemek Odası Takımları
Bellona Yemek Odası Takımları

Bellona Yemek Odası Takımları Yenilikçi

Sürekli olarak odanın farklı bölümlerinde birbirinden tamamen alakasız yapıya sahip olan mobilyaları kullanmanız önerilmez. Türkiye’de herkes tarafından güzel olarak tanımlanacak ve uygun fiyatlarla alındığı anlaşılabilecek şekilde pek çok model de bulunuyor. Lüks veya ekonomik bir yemek odası takımı oluşturulurken, Bellona mağazalarında fiyat aralığını öğrenebilir ve renk tercihiniz bulunuyorsa bu durum hakkında bilgi vererek yeni ürünleri satın alabilirsiniz. Bellona yemek odası modelleri için ülkemizde çok uzun süredir ilgi gösterilen ürünlerin sipariş edilmesi, krem rengi ve siyah gibi popüler renklerle tasarlanan modellerin satın alınması mümkündür.

Bellona Yemek Odası 2020
Bellona Yemek Odası

Yeni Bellona Yemek Odası Modelleri

Bellona üretimi, her bir müşterinin isteği doğrultusunda yenilenen yemek odası takımlarında özellikle vitrin ve konsol yoğun ilgi görüyor. Bu nedenle sadece yemek masası ve sandalyeler için değil, halı ve avizeye ek olarak duvar boyanızla da uyumlu olacak birçok ürün yelpazesi sunuyor. Müşterilerin talepleri doğrultusunda yeni sezon ürünlerinin satın alınabilir. Her zaman her bir müşteriye mat siyah veya parlak siyah gibi renklere ek olarak, beyaz ve yeşil gibi renklerdeki Bellona yemek odası takımları yoğun ilgi görüyor.

Bellona Yemek Takımları
Bellona Yemek Takımları

Her bir müşterinin özellikle de yemek odasının büyüklüğüne bağlı olarak değişiklik gösteren takımlar arasında seçimini yapması, yeni sezon ürünlerinden faydalanması mümkündür. Ekstra ödemeler veya çok yüksek tutarlarda parçaları için ödeme yapması gerekmiyor. Yemek odası üreticileri arasında ön planda olacak markaların başında Bellona geliyor. Müşteriler için turkuaz ve turuncu gibi çok daha güzel görünecek yapıdaki renkler için seçimin yapılması, her bir yemek odasının şık bir yapıya sahip olmasını sağlamak sizin elinizde.

Bellona’nın Çeşitlilikteki Zenginliği

Her zevke hitap eden Bellona, modern minimalizmden klasik zarafete, rustic çizgilerden vintage tarza kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Çeşitlilikteki bu zenginlik, evinizin her köşesini kişisel zevklerinize göre şekillendirmenizi sağlar. Bellona yemek odası takımları, eşsiz bir yemek deneyimi için gerekli olan her şeyi sizlere sunar.

Kalite ve Dayanıklılık

Bellona yemek odası takımları, sadece görünüşleri ile değil, aynı zamanda kalite ve dayanıklılıkları ile de öne çıkar. Kullanılan malzemeler ve işçilik, ürünlerin uzun ömürlü olmasını sağlar. Bellona’nın mobilyaları, günlük kullanımdan kaynaklanan aşınma ve yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Böylece, ilk günkü gibi kaliteli ve taze bir görünümü yıllar boyu korur.

Fonksiyonel ve Şık Tasarımlar

Yemek odası takımlarının tasarımı, hem şıklığı hem de kullanım kolaylığını bir arada sunmalıdır. Bellona, bu iki özelliği birleştirerek yemek odaları için ideal çözümler sunar. Çekmeceli büfeler, geniş tablalar, rahat sandalyeler ve aydınlatma seçenekleri, her zevke uygun çözümler sunar.

“Bellona Yemek Odası Takımları: Konforun ve Şıklığın Mükemmel Buluşması” üzerine 2 yorum

Yorum yapın